Dragi gosti,

Dobro došli na stranice našeg Boutique Hotela Florian & Godler koji se nalazi u samom centru Karlovca, u ulici Banija 15 na samo pet minuta vožnje od autoceste A1.

Kako turizam u Hrvatskoj raste i razvija se iz godine u godinu, tako raste i potreba za smještajnim kapacitetima, a Karlovac kao tranzitni grad koji povezuje sve veće gradove u Hrvatskoj, kako na hrvatskoj obali tako i u unutrašnjosti, definitivno zaslužuje i potrebno mu je mjesto gdje će turisti i prolaznici moći prenoćiti i opustiti se.

Upravo u tu svrhu i otvoren je naš hotel koji je ponosni nositelj 4 zvjezdice i koji raspolaže sa sveukupno 32 hotelske sobe modernog butik dizajna i  pažljivo odabranim namještajem koji će svakom gostu pružiti opuštajući boravak i miran san.

Svoje upečatljivo ime hotel Florian & Godler je dobio jer smo u imenu htjeli spojiti prošlost i budućnost.

Naime, dvadesetih godina prošlog stoljeća na istoj lokaciji na kojoj se danas nalazi hotel, gospodin prezimena Godler imao je ugostiteljsku radnju imena “K veselom Hrvatu”, a Florian označava naše ambiciozne planove za budućnost kad će hotel poprimiti jedan poseban zeleno cvjetni ugođaj.

Sobe u boutique hotelu Florian & Godler vrhunski su opremljene te se sastoje od kupaonice sa WC-om i tušem, klima uređajem sa mogućnošću grijanja i hlađenja, twin ili bračnim krevetima, kablovskom televizijom, WiFi internetom, mini hladnjakom, sušilom za kosu i sefom za pohranu vaših vrijednota.

Ali, i pored vrhunskog smještaja za naše goste u hotelu je dostupan i kompletan wellness doživljaj tako da možete uživati u turskoj i finskoj sauni, jacuzziju, relax sobi ili se opustiti uz neku od opuštajućih masaža.

Kako ne bi ostali gladni za vas smo u hotelu pripremili restoran koji je opremljen u skladu sa najnovijim trendovima koji će svim gostima pružiti zadovoljstvo i omogućiti da uživaju u ukusnim delicijama, lokalnim jelima i slasticama iz hrvatske kuhinje, a možete se opustiti i osvježiti i u modernom aperitiv baru.

Naravno, mislili smo na sve goste pa smo za obitelji s malom djecom pripremili sadržaje i opremu koja je nužno potrebna ali ponekad ne praktična za nositi sa sobom na duža putovanja. U skladu s tim u sklopu hotela nalazi se dječje igralište, a također imate mogućnost najma dječjih krevetića te dječjih hranilica i pribora za bebe.

Za parking i osiguranje vaših vozila ispred hotela smo omogućili parkiralište za sve goste.

Osoblje hotela Florian & Godler želi vam srdačnu dobrodošlicu i ugodan boravak.