Karlovački turizam se razvija polako ali sigurno iz godine u godinu i u skladu s tim uočili smo potrebe i želje različitih profila putnika i gostiju koji traže hotel u Karlovcu koji će odgovarati njihovim željama i potrebama. Obiteljima koje Karlovac posjećuju s malom djecom potreban je obiteljski hotel koji će im osigurati siguran smještaj, odličnu lokaciju u blizini gradskog centra i zabavne sadržaje koji će djecu animirati i učiniti sretnima. Gostima koji u Karlovac stižu poslovno potreban je hotel koji odgovara njihovim poslovnim potrebama – hotel koji osigurava brz i besplatan WiFi internet, blizinu gradskog centra, osiguran parking za vozila i miran i ugodan prostor za rad.

Ukoliko tražite najbolji hotel u Karlovcu za provesti romantičan vikend u dvoje, koji će vam osigurati intimnu atmosferu i aktivnosti koje će vas opustiti, hotel Florian & Godler najbolji je izbor.

Florian & Godler spada u kategoriju Boutique hotela sa 4 zvjezdice koji svojim gostima pored vrhunskog smještaja u sveukupno 32 sobe osigurava i kompletan wellness doživljaj.

Rezervirajte odmah. Nazovite nas! +385 47 640 138

Dostupni smo 0-24
Ponedjeljak – Nedjelja


COMFORT

Comfort sobe dizajnirane su i opremljene sa svrhom da svim gostima osiguraju siguran i ugodan boravak. Prema vašim potrebama i preferencijama na izbor vam je Comfort dvokrevetna soba sa bračnim krevetom idealna za parove te dvokrevetna Comfort soba sa twin razdvojenim krevetima ili Comfort double single soba.

Saznaj više


BOUTIQUE CLASSIC

Odsjedate li u hotelu Florian & Godler poslovno ili privatno Boutique Classic sobe osigurat će vam udoban boravak uz mnoštvo popratnih sadržaja. Boutique Classic sobe modernog su dizajna i vrhunski opremljene, a idealne su za dvije osobe.

Saznaj više

BOUTIQUE

Boutique sobe namijenjene su za smještaj 2 osobe, a dizajnirane su i opremljene za zadovolje želje i potrebe svakog gosta. Bilo da dolazite poslovno ili privatno sobe su opremljene sadržajima i namještajem koji će vam osigurati komfor u trenucima odmora i praktičnost za poslovne svrhe.

Saznaj više

BOUTIQUE SUPERIOR

Boutique Superior sobe naprednija su inačica Boutique soba i sadrže sve što je potrebno gostima za vrhunski smještaj i doživljaj. Boutique Superior sobe idealne su za smještaj 2 osobe, a raspolažu sa zabavnim popratnim sadržajem kao što su Flat TV i satelitska televizija te nezaobilaznim WIFI internetom.

Saznaj više


BOUTIQUE CONNECTED

Boutique Connected sobe izvrstan su izbor za sve goste koji dolaze u grupama. Sobe su predviđene za 2-4 osobe, a vrhunska opremljenost i moderan dizajn osigurat će vam da se osjećate udobno i sigurno te te vam u isto vrijeme omogućiti da se opustite uz zabavne sadržaje kao što su Flat TV sa satelitskim i kablovskim programima i WIFI internetom.

Saznaj više

FAMILIY ROOM WITH SHOWER

Soba ima radni stol, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu. Sobe su klimatizirane i opremljene podnim grijanjem, što vam omogućuje ugodnu temperaturu bilo ljeti ili zimi te također imaju zasebnu, vrhunsku kupaonicu s tušem i WC-om.
Soba je pogodna za 3 odrasle osobe ili za obitelj – 2 odrasle osobe i najviše 2 djece.

Saznaj više

SINGLE ROOM

Sobe su klimatizirane i opremljene podnim grijanjem, omogućujući vam ugodnu temperaturu bilo ljeti ili zimi, a imaju i zasebnu, vrhunsku kupaonicu s tušem i WC-om te terasu/balkon s ugodnim pogledom . Soba ima radni stol, TV ravnog ekrana. Sobe su dizajnirane da zadovolje sve vaše potrebe, bilo da ste u poslu ili opuštanju.

Saznaj više