Otvorenje Hotela

Dragi gosti,

S ponosom možemo objaviti da je 13. Lipnja 2019. godine grad Karlovac postao bogatiji za jedan vrhunski opremljeni hotel. Radi se naime o Boutique Hotelu Florian & Godler koji se nalazi u ulici Banija 15 u Karlovcu.

Boutique hotel Florian & Godler hotel je sa četiri zvjezdice, a svojim posjetiteljima na raspolaganje pruža sve ukupno 32 sobe koje su vrhunski opremljene, a sastoje se od po dvije prostorije. Hotel je za svoje posjetitelje spremio pravo malo osvježenje u karlovačkoj hotelskoj ponudi. Naime, u sklopu hotela nalazi se wellness sa turskom i finskom saunom, relax soba, jacuzzi, a u ponudi su i razne vrste masaža.

Vrlo je zanimljivo i samo ime hotela Florian & Godler koje je vlasnik, gospodin Tomislav Hrastovšćak izabrao iz dva vrlo zanimljiva razloga – naime Florian stoji zato jer je vizija za budućnost hotela razvitak jedne zelene i cvjetne priče, a Godler iz razloga što je na mjestu na kojemu se nalazi današnji hotel, tokom 20ih godina prošlog stoljeća gospodin prezimena Godler imao ugostiteljsku radnju po imenu “ K veselom Hrvatu”. Igrom riječi te spojem povijesti i buduće vizije hotela nastalo je i upečatljivo ime hotela – Florian & Godler.

Cijela ideja projekta i hotela bila je da se gostima koji prolaze kroz Karlovac, ili ga posjećuju turistički pruži vrhunski smještaj sa nizom popratnih sadržaja koji će im pomoći da se opuste u wellness okruženju i učine svoj boravak u nezaboravnim.

Projekt izgradnje hotela Florian & Godler odobren je i podržan u okviru natječaja “ podrška razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu” te je sufinanciran iz europskog fonda za regionalni razvoj. Sve to u cilju da se turistička ponuda i smještajni kapaciteti Karlovca podignu na jednu višu razinu i da se gostima i posjetiteljima Karlovca ponudi vrhunski smještaj i popratni sadržaji koji će ih motivirati da se vrate ponovno.

Hotel  trenutačno raspolaže sa 32 sobe i sveukupno 64 kreveta, a za kompletnu i profesionalnu uslugu brine se naše uslužno osoblje kojih je trenutačno zaposleno 13. Plan je u skoroj budućnosti zaposliti još dvije osobe.

A da bi ideja i vizija Boutique hotela Florian & Godler uopće vidjela svjetlo dana bila je potrebna investicija vrijedna 19 milijuna kuna, a projekt je također bio i sufinanciran bespovratnim potporama iz fondova Europske unije.

Did you like this? Share it!

Leave Comment