Jednodnevni programWineFine&Dine – wonderful Pleševica

Od otmjenog okusa vina do otmjenog zalogaja pokraj prekrasnog vinskog krajolika. Uz prekrasan pogled, miris prirode, okuse domaćih specijaliteta užvaćete u magiji vina. Degustacija 5 vina, povjest uz iznimno interesantne detalje. Sljubljivanje odabranih vina s menijem od 5 slijedova kreativnih jela. Vina se poslužuju u sekvenci s jelima, uz detaljn opis o vinima i načinu njihove proizvodnje.

Za najznatiželjnije moguć je obilazak vinskog podruma i obiteljskog imanja. U sjeni stoljetnih lipa, okruženi vinogorjem, na vrhu Pleševičkog brežuljka zaboravljate vrijeme. Vinarija izrazito cijenjena među vinskim obožavateljima jer prezentira umijeće spravljanja vrhunskih vina već godinama i drži konstantno visoku kvalitetu svojih Chardonnaya, Pinota
crnih, Rizlinga, Sauvignona, Pinota sivih te Syraha. Njihova su vina elegantna i graciozna, skladna i aromatski bogata vina koja nisu proizvod modernih tehnologija, već razumna suradnja onoga najboljeg što daje priroda, tradicije i nova znanja. Obiteljska vinaria od skromnih oko 30.000 butelja godišnje, orijentirana na proizvodnju visoko kvalitetnih vina, vina koja su prirodna i autentična, za probirljivo tržište i vinske sladokusce.