Zašto wellness u Florian & Godleru?

Za sve posjetitelje našeg novootvorenog hotela Florian & Godler u Karlovcu pripremili smo pravu malu poslasticu – mini wellness oazu koja se sastoji od finske saune, turske kupelji, tuš doživljaja, masaže i relax zone.

 Naša mini wellness oaza dostupna je na raspolaganje svim posjetiteljima hotela kao mjesto za odmor i relaksaciju nakon napornog putovanja ili višesatnog razgledavanja grada Karlovca.

 U mini wellness oazi zaposlili smo vrhunske stručnjake masere koji će vas provesti kroz kompletan doživljaj i usluge koje nudimo te vam omogućiti da provedete nezaboravan wellness vikend.

 Glavni cilj wellnessa je održati ravnotežu duha i ljudske duše te on zapravo i predstavlja jedan zdrav način života okarakteriziran ravnotežom mentalnog, fizičkog i psihičkog.

 Iako smo našim gostima pripremili mini wellness oazu kao mjesto opuštanja i relaksacije, ipak je bitno napomenuti da je potrebno poštovati određeni bonton ili kulturu ponašanja kako bi osigurali sebi, ostalim posjetiteljima i zaposlenicima Florian & Godlera besprijekorno iskustvo.

 Kao opće pravilo, mobiteli u wellness zonama nisu poželjni iz razloga što narušavaju kvalitetu usluge i odvlače pažnju i vama i zaposlenicima pa ih je stoga najbolje zaboraviti na nekoliko sati i fokusirati se sa relaksaciju. Naposlijetku, i sam smisao wellnessa je da se čovjek opusti i na trenutak zaboravi na svakodnevne brige i probleme.

 Ako u bilo kojem trenutku imate nejasnoća ili vam je potrebno objasniti način korištenja mini wellness oaze i usluga koje nudimo, naši zaposlenici su vam uvijek na raspolaganju.

 U sklopu Florian & Godler hotela za naše goste pripremili smo i finsku saunu, koja je zapravo malena drvena prostorija zagrijana na temparaturu između 80 i 85 stupnjeva celziusa. Finska sauna poznata je po mnoštvu blagotvornih učinaka koje uzrokuje za ljudsko tijelo, kao što su: stimulacija imunološkog sustava, poboljšanje cirkulacije i detoksikacija tijela od štetnih tvari.

 Finsku saunu možete koristiti i kao pripremu za masažu te se tako unaprijed dodatno opustiti i povećati fleksibilnost mišića prije same masaže.

 Finska sauna ima pozitivan učinak na cjelokupan kardiovaskularni sustav što korisnicima omogućava održati zdrav i mladolik izgled.

 Ako ste ipak više ljubitelj turske kupelji oduševit će vas činjenica da se u sklopu hotela Florian & Godler nalazi i turska kupelj. Za razliku od finske saune, turska kupelj ima puno dužu povijest korištenja, a osnovna razlika je u temperaturi i vlažnosti prostorije.

 Vlažnost prostorije u turskoj kupelji veća je 50-100% od vlažnosti u finskoj sauni, a temperature prostorije kreću se od 40-60 stupnjeva celziusa, što tursku kupelj čini idealnom za relaksaciju i hidratizaciju kože i opuštanje mišića.

 Nakon što ste završili tretman u jednoj od naših kupelji, za vas smo pripremili i relax zonu u kojoj se možete osvježiti voćnim sokovima, svježim voćem, vodom ili čajem te se nastaviti opuštati i uživati.

Did you like this? Share it!

Leave Comment